Fondant au chocolat by Léo Boumeriche

Le fondant au chocolat

clip_image002

Ingrédients :

Pour réaliser votre propre fondant au chocolat, il faut :

–          4 œufs

–          30g de sucre glace

–          250g de chocolat noir

–          100g de beurre

Préparation :

Pour réaliser votre propre fondant au chocolat, il faut :

  • Préchauffer votre four à 180°C

●     Dans un saladier, battre vigoureusement les œufs et le sucre jusqu’à l’obtention  d’un mélange blanc et mousseux.

●     Mettre le chocolat noir cassé en petits morceaux et le beurre dans une petite casserole et faites fondre au bain-marie.

●     Laisser refroidir le chocolat puis mélangez-le à la mousse d’œufs et de sucre.

●     Beurrer et fariner le moule (ou des moules individuels) et verser-y l’appareil.

Faire cuire à four chaud de 9 à 10 minutes.

The chocolate fondant

Ingredients:

To make your own chocolate cake, you need:
– 4 eggs
– 30g icing sugar
– 250g dark chocolate
– 100g butter

Preparation:

To make your own chocolate cake, you need:

● Preheat oven to 180 ° C

● In a bowl, vigorously beat the eggs and sugar until obtaining
a white and fluffy mixture.

● Place the dark chocolate broken into small pieces and butter in a small
saucepan and melt in a bain-marie.

● Let the chocolate cool down and then mix it with the foam eggs and sugar.

● Butter and flour a pan (or individual molds) and put it in the device
Bake in a hot oven 9 to 10 minutes.

Bon appétit à tous

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: